Selecteer een pagina

Leuk je te ontmoeten

Ik ben Diana Verheijen.

Eveneens geboren en getogen in Horst, ik ben de zus van Suzanne, werd ook ik als kind besmet met het paardenvirus. Vele, vele uren bracht ik door bij en met mijn pony’s. Verzorgen, vertroetelen, trainen op de club en wedstrijd rijden. Ik vond het geweldig! Dat ik na de jeugdjaren dan ook verder ging met deze hobby bij de paarden was voor niemand een verrassing.

Sinds de geboorte van mijn 2 kinderen heb ik het paardrijden stilgelegd. Om toch actief te blijven in de paardenwereld heb ik de jurycursus Dressuur tot en met M-niveau gevolgd en succesvol afgerond. Regelmatig ben ik te vinden op wedstrijden om pony- en paardencombinaties te jureren bij de dressuur.

Lees meer

Inmiddels heeft mijn dochter de liefde voor pony’s overgenomen. Ze rijdt op pony Tommie en samen gaan we naar bixie-wedstrijden. Voor mij is het hartstikke leuk om te zien dat zij net zoveel plezier met de pony’s beleeft als ik vroeger heb gedaan. Vanuit de begeleiding van mijn dochter bij het rijden, en het jureren van kinderen in de dressuur, geef ik al een aantal jaren individuele dressuurlessen aan kinderen. Het is fantastisch om op een positieve wijze bij te mogen dragen aan de ontwikkeling van de rijkunsten van jonge ruiters en amazones!

Dat ik nu samen met mijn zus de cursus Pony Power voor Kids verzorg is een kers op de taart! Zorgdragen voor een veilige setting waarin kinderen kunnen groeien en bloeien, en dat samen met de pony’s begeleiden is voor mij het beste uit 2 werelden!