Selecteer een pagina

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Naam(Vereist)
Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze privacyverklaring

Adres

Horst, Limburg
Nederland

Mobiel

(0031) 06 46 43 88 28

h

Kvk nummer

77024850

BTW-id

NL003137357B75

Bezoek op locatie!

Weet u het nog niet zeker? Bezoek gerust een keer onze locatie in Horst, Limburg en ervaar de Pony Power magie. Onze pony’s staan te trappelen om jullie te ontmoeten.

2023

Maandag – Zondag

14:00 – 16:00

Start 25 maart

Terugkom-middag – 3 juni

Start 10 juni

Terugkom-middag – 26 aug

Start 23 sept

Terugkom-middag – 9 dec

Veel Gestelde Vragen

Verbrogen extra

..

Moet mijn kind ervaring of affiniteit met pony’s hebben?

Uw kind kan de Pony Power voor Kids cursus heel goed volgen zonder ervaring of affiniteit met pony’s. Wij als ervaren en professioneel coaches zullen de kinderen kennis geven over het omgaan met pony’s. De pony’s zijn gewend aan kinderen, en we houden het welzijn van uw kind en onze pony’s nauwlettend in de gaten.

Is er een mogelijkheid om de cursus vergoed te krijgen?

Ja dit is mogelijk via Stichting Leergeld. U kunt hiervoor zelf contact met de stichting opnemen en een vergoeding aanvragen.

Hebben jullie een wachtlijst?

Wij hebben momenteel geen wachtlijst voor de Pony Power voor Kids cursus.

Wat is jullie missie?

Onze missie is om elk kind de beste handvatten geven om een goede start te kunnen maken op sociaal en emotioneel gebied. De geleerde vaardigheden blijven in elke levensfase van uw kind van kracht waardoor de zelfredzaamheid voldoende is om op latere leeftijd goed met coach- en levensvragen om te kunnen gaan.

Ik ben bang dat mijn kind het spannend vindt als ik hem/haar bij jullie afzet voor de cursus. Hoe gaan jullie hiermee om?

Een week voor aanvang van de cursus hebben we een kennismakingsuurtje. Alle deelnemers aan de cursus worden hiervoor uitgenodigd. Ouders, opa’s en oma’s, vriendjes en vriendinnetjes zijn eveneens van harte welkom in dit uurtje. Op deze manier kan uw kind alvast rustig en met vertrouwen kennis maken met de andere deelnemers, de pony’s, de coaches en de locatie van Pony Power voor Kids, en is de 1e lesdag minder spannend.

Wat als mijn kind een les niet kan deelnemen?

De thema’s van de lessen volgen elkaar in aanvullende volgorde op. Om deze reden is het gewenst dat uw kind alle lessen aanwezig kan zijn. Mocht uw kind onverhoopt een lesdag niet kunnen deelnemen dan bestaat er geen mogelijkheid om de gemiste les in te halen. Gezien opgedane kennis in de vervolglessen ook aan bod komt, zal uw kind wel kansen krijgen om de gemiste lesstof, zij het in beperktere mate, tot zich te nemen.

Kan ik als ouder ook een coachsessie of coachtraject volgen?

Jazeker, dit is mogelijk. Als professioneel coach met paarden begeleidt Suzanne ook volwassenen met coachvragen of -thema’s. Naast de specialisatie op het gebied van rouw, verlies, trauma, hooggevoeligheid en burn out, zijn alle andere vragen ook van harte welkom!

Vaak is dit een mooie aanvulling op de cursus die uw kind volgt; we zien vaak dat thema’s elkaar raken en een coachsessie geeft hierin de nodige inzichten waar iedereen van profiteert.  

Stel een andere vraag